Wellness Massage

Velkommen til en verden af velvære, plejende og terapeutiske massage og behandlinger.
Den blide og dejlige massage giver en sanselig og kropslig effekt, idet kroppen kommer ned i tempo og efterlader dig afslappet, engleblød og beriget.

Forkæl dig selv og giv dig selv lidt luksus. Du fortjener det!

Wellness Massage – Delkropsbehandling 45 min.

265,00 kr.
Book online her

Wellness Massage – Helkropsbehandling 60 min. Anbefales

350,00 kr.
Book online her

Wellness Massage – Helkropsbehandling 90 min.

525,00 kr.

Bindevævsmassage 60 min.

500,00 kr.
Book online her

Bindevævsmassage skaber ”rum” og velvære i kroppen og giver kroppen mulighed for at genfinde sin naturlige balance.
Bindevævsmassagen er en dybdegående behandlingsform, da den afhjælper kroppen til at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet. Bindevævet er kroppens depot for affaldsstoffer, fedt og negative følelser. Hvis disse ikke bliver udskilt løbende, kan der opstå symptomer som hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb, muskelspændinger, cellulitis, træthed samt psykisk ubalance.

Hotstone Massage Perfekt behandling til vinter

En kropsmassage form med glatte, opvarmede lavasten på ryg, nakke, skuldre og arme giver en uforlignelig afslappende og dybdegående varmemassage, hvor stress og spændinger forløses. Denne massage kan på ingen måde sammenlignes med en almindelig klassisk massage – da den giver en større energi gennemstrømning og hjælper via de varme sten til at løsne spændte muskler. Hotstone terapi er også godt for inflammationer, spændingshovedpine, stress og træthed.

 

Hotstone Massage 60 min.

550,00 kr.
Book online her

Helkropsmassage.

Hotstone Massage 90 min.

700,00 kr.
Book online her

Helkropsmassage

BodyScrub 30 min.

300,00 kr.
Book online her

Vores kropsbehandlinger er ren selvforkælelse af din hud og dine sanser.
Når kroppen eksfolieres og efterfølgende smøres i fantastiske olier og lotions, så slapper sjælen af og du fyldes med energi og overskud.
Med en bodyscrub gør du for eksempel huden klar til sommer og sol. Den plejes og næres til at modstå vinterens udtørring, og samtidig forkæler du din underbevisthed, da en behandling af hele kroppen øger dit velvære.