Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver fra Smartbox & Go Dream Oplevelsesgaver

Har du modtaget en oplevelsesgave fra enten Smartbox eller Go Dream kan du bruge den her i klinikken.
Book din behandling og betal med kortet på behandlings dagen.

SMARTBOX – Smuk og Dejlig 55 min.

Har du modtaget en oplevelsesgave fra enten SMartbox, Morebox eller Go Dream kan du bruge den her i klinikken.
Book din behandling og betal med kortet på behandlings dagen.

Behandlingen starter med et afslappende fodbad og en dejlig blødgørende peeling af fødderne. Derefter en let ansigtsbehandling med afrensning og ansigtsmaske, som virker alt imens du ligger afslappet til en dejlig fodmassage.
Ansigtsmasken fjernes hvorefter dit ansigt får en tilpasset fugtserum/dagcreme og afsluttes med en lækker ansigts- og hovedbundsmassage.

Book online her

SMARTBOX – HotStonemassage med fod- og ansigts- hovedbundsmassage 90 min.

En kropsmassage form med glatte, opvarmede lavasten giver en uforlignelig afslappende og dybdegående varmemassage, hvor stress og spændinger forløses. Denne massage kan på ingen måde sammenlignes med en almindelig klassisk massage – da den giver en større energi gennemstrømning og hjælper via de varme sten til at løsne spændte muskler.

Kroppen smøres ind i essentielle olier hvorefter der lægges varme lavasten på kroppens chakrapunkter og afgiver vibrationer, der frigiver energier. Langsomme og healende bevægelser masserer din krop og giver dig sublime øjeblikke af ro, som mange kender det fra meditation og yoga.
Varmen bevirker, at massagen bliver mere dybdegående og stimulerer blodets kredsløb og trækker friskt, iltet blod ud i kroppens væv. Det øger næringsoptagelsen og sætter gang i udrensningen af affaldsstofferne i kroppen.

Efter behandlingen er du både afslappet og beriget af ny energi.

Book online her

Go Dream Oplevelsesgave – Luksus Ansigtsbehandling 60 min.

Læn dig tilbage og nyd en helt fantastisk og afstressende luksus ansigtsbehandling, der udover at give dig øget velvære også fokuser på anti-aging og forebyggelse af ældning af huden.

Når du ligger på briksen, vil du glemme alt omkring dig og nyde denne dejlige ansigtsbehandling. Du vil være i hænderne på en kyndig kosmetolog, som vil anvende de allerbedste produkter, der er nøje udvalgt til netop din hudtype, og du vil både kunne se, føle og mærke forskellen.

I denne luksuriøse ansigtsbehandling indgår også afspændings-ansigtsmassage kombineret med hovedbundsmassage (massage af ansigtet, halsen, skuldrene, nakken og hovedbunden), der løsner alle spændinger i huden og ansigtsmusklerne.

Nyd en skøn forandring du vil kunne se og mærke længe efter!

Book online her