Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling hos kosmetologen

Nimue´s professionelle serie af behandlinger er udviklet så alle hudklassifikationer bliver tilgodeset. Klinikkens professionelle Nimuebehandler tager udgangspunkt i hudens aktuelle behov og tilstand, og vil altid give dig en personlig og professionel vejledning til det perfekte resultat.

Nimue´s brand & værdier:

  • Nimue er verdenskendt for sin avancerede hudforyngende teknologi.
  • Unik koncept med en simpel tilgang til behandling og hudpleje.
  • Resultatorienteret.
  • Unik indpakning med økonomisk refill system
  • Allergitestet.
  • Produkterne indeholder ingen slibemidler, mineralske olier, lanolin, parabener, kunstige farvestoffer eller duftstoffer.
  • Løbende forskning og udvikling.
  • Videnskabelig innovation og kvalitet.
ansigtsbehandling
Hvad gør Nimue anderledes? Nimue tilbyder en ny generation af derma-cosmeceutiske produkter. Der er tale om aktivt behandlende hudplejeprodukter med medicinsklignende fordele, der er i stand til at påvirke strukturen og hudens biologiske funktioner, hvilket resulterer i en sundere, mere optimalt fungerende hud og giver synlige resultater.

Nimue Basic ansigtsbehandling 45 min.

450,00 kr.

Book online her

Denne resultatorienterede og afslappende behandling er tilpasset din hudtype, tilstand og behov, med alle vigtige elementer såsom rens, eksfoliering, maske og cremer.
Frugt syre behandling

En aktiv frugtsyrebehandling, som fornyer huden og aktivere cellerne. Frugtsyren virker dybere i huden, der hvor celledelingen foregår. Frugtsyren påvirker denne naturlige proces ved at sørge for, at cellerne ”bliver født” fejlfri – fyldt med fugt og i det rette tempo. Når de nye hudceller bliver påvirket på den måde med frugtsyren, så giver det huden en forfinelse af hudstrukturen og huden fremstår mere jævn, en reduktion i porestørrelsen samt øgning af elasticiteten. Se vores frugtsyre-behandlinger nedenfor.

 

Nimue ansigtsbehandling med frugtsyre incl. dybde rens og massage. 60 min. Anbefalet  

500,00 kr.

Book online her

Dette er en aktiv frugtsyrebehandling, som fornyer huden og aktivere cellerne. Der behandles med 15% Bio-aktiv kompleks og fugtgivende elementer. En resultatorienteret behandling, som er tilpasset din hudtype, tilstand og behov, med alle vigtige elementer såsom rens, eksfoliering, massage, maske og cremer.

Nimue Luksus – Ansigtsbehandling 75 min.

550,00 kr. 

Book online her

En super antioxidantbehandling med individuel TDS booster, specielt velegnet til sol- og miljøskadet og hyperpigmenteret hud. En intensiv foryngende behandling, til alle der ønsker at forsinke hudens ældningsproces. Øger fugtindholdet i huden og stimulerer dannelsen af de kollagene og elastine fibre.

En behandling som udover de vigtige elementer såsom rens, eksfoliering og massage også består af en super lækker Alginate Maske eller en Collagen maske, -alt efter hudtype og tilstand. Alginate masken er en lermaske af Diatomé ler, Green tea ekstrakt og Alginate som virker opstrammende, kølende, fugter, lindre og beroliger huden. Collagen masken er en maske beriget af Marine Alge Ekstrakt, Aloe Vera og Hydrolyzed Marine Collagen, der opstrammer, samler og tilfører fugt, fylde og køler huden

Anbefales også som ”vedligeholdelses behandling” efter kurforløb.

Tillæg Nimue Eye treatment i forbindelse med ansigtsbehandling 15 min.

150,00 kr.

Book online her

Anbefales til alle der ønsker ekstra fokus og pleje omkring øjnene.

Specielt designet til de sarte og dehydrerede øjenomgivelser. Øjenserum, kollagen beriget film og maske giver en intens fugt til øjenomgivelserne og et mere ungdommeligt og klart udseende. Ideel som et supplement til din øvrige ansigtsbehandling.

Tillæg Decoltier i forbindelse med ansigtsbehandling 15 min.

100,00 kr.

Book online her

En opstrammende, fugtgivende og beroligende behandling til hals og brystkassen.

Nimue Teenage ansigtsbehandling t.o.m 19 år 45 min.

350,00 kr.

Book online her

Denne behandling er målrettet til teenageren hvor hudens sundhed har brug for støtte til at regulere og balancere de naturlige funktioner. Alle har på et eller andet tidspunkt i deres liv haft bumser men i teenagerperioden går det ofte hånd i hånd med en problematisk hud.
Denne behandling er til den unge dreng eller pige som har acne, bumser, dybe porre, sart hud eller blot ønsker at pleje sin hud.
Jo hurtigere du kommer i gang, jo bedre resultater vil du opnå og kan undgå ar og rødme i huden i dit voksen liv.

Dybderens af ryg 45 min.

400,00 kr.

Book online her

Behandlingen indeholder: Dobbeltafrensning, Enzympeeling, Dybderens, Fugtgivende maske og Bodylotion.

Nimue Microneedling behandling

Denne behandling er Nimue´s ypperste indenfor anti-age behandlinger.

Nålene bryder hudoverfladen og laver kanaler i vævet, og herved aktiveres kollagen produktionen. Dette fremmer foryngelsen i huden, giver cellerne en opkvikning og modvirker pigmentforandringer. Der tilsættes Nimue TDS booster, som er en behandlings ampul, som leverer aktive ingredienser ned i kanalerne og derved fremmer hudens regenerering og opstrammer det trætte væv. Behandlingen giver huden glæden tilbage og overfladen får en flot finish og udstråling.

En professionel behandlingsprocedure, der kun må udføres af en certificeret behandler.
Denne behandling kan ikke sammenlignes, med de hjemmeruller som kan købes online.
Et professionel redskab og en professionel hånd, kan ikke erstattes af en rulle til hjemmebrug. Det handler i høj grad om den rette teknik og anvendelse.

Vi kan arbejde på følgende problemstillinger:
– Manglende fylde i huden.
– Store/små åbne porer der giver huden en ujævn overflade.
– Manglende smidighed i huden samt linjer og rynker.
– Overfladiske ar evt. efter acne (har du et udbrud må microneedling ikke udføres, da der er stor risiko for infektion, pga. de bakterier der lever i det pus som ligger i din pore. Vi anbefaler derfor at du booker en Nimue ansigtsbehandling, så vi kan starte der og arbejde hen imod Microneedling behandlingen.

Ved denne første behandlingen er prisen incl. Microneedling rullen, dog bliver den opbevaret efter rigtige forhold i klinikken og det er derfor ikke en rulle som kunden får med hjem. Dette er grundet at rullen ikke er til hjemmebrug fordi det handler om rette teknik og anvendelse. Anbefales som en kur på 6 behandlinger.

En moden hud kræver mere intens pleje, dette gælder både behandlinger og hjemmepleje og vi vil derfor vejlede dig i hvilke produkter du skal anvende hjemme igennem dit kurforløb.
Når du kommer til dine behandlinger 1 gang om måneden, fordobler du din effekt af de plejeprodukter du anvender i hverdagen. Derved opnår du et hurtigere resultat samt får den løbende vejledning som vi Nimue behandlere er specialuddannet i, samt du som kunde får det helt rigtige til din hud.

Nimue Microneedling behandling (1.gang incl. rulle)

1200,00 kr.

Book online her

Nimue Microneedling behandling (Efterfølgende behandling)

800,00 kr.

Book online her